Ausztria-Linz-Erasmus

Kommentet küldeni,már csak regisztrációval lehetséges! Lucie blog: http://lucieka.blog.cz/ Amélie blog: http://ameliep.unblog.fr/

Utolsó kommentek

Textiles Werken-kirándulás-menza-úszka-BULII(szingli bár avagy társkeresés)!!

2008.10.09. 16:19 lejudit

Kezdem! Megvolt az első komolyabb órám-a Textiles  Werken.(3 óra egyben tartva) Hű én mit választottam!Ekkora marha is csak én lehetek!!Ez lesz a legkeményebb!A nő egy eléggé barátságtalan komoly tekintetű(mint aki bármelyik pillanatban robbanhat) művész feje van!Nno de csoporttársaim is azt ecsetelgették,hogy ezt a nőt nagyon utálják!Majd meglátjuk,de a tematika viszont tetszik!Pólókat,sálakat,pólónyomtatást,textil történelmet vagy mit fogunk tanulni!Jellegzetes népviseleteket...Kaptunk olyan anygot is amit a görögök hordanak olyan selyemszerű valamit,akkor mi kaptuk a kangát ami afrika szoknyafélesége.Voltak különböző anyagok amikből ruhadarabokat kellett készíteni. Mi hárman két lánnyal,turbánt csináltunk és összekapcsoltuk egy másik sállal és olyan neve sincs művet alkottunk-elég randácskára sikeredett! Na sorolom ide a vizsga követelményt!!Azt hittem leülök!Egy projekt készítése,amiben egy témát kell feldolgozni,második:óraterv németül,harmadik egy portfólió(fogalmam sincs hogy kell csinálni), negyedik egy mű készítése és elemzése, ötödik: és egy textil fajta bemutatása megadott szempontok szerint!A fene egyen meg úgy szidtam magam...majd kiderül!
  Beszéltünk ezután Herr Kuschniggal,aki segített elrendezni a gyakorlatunkat!Nekünk nem volt problémánk,de a többieknek igen,de én elkísértem őket! Beszélgettünk a rektorral is. Nagyon jó fej egy pali!!Otthon meg azt se tudom ki a rektor,csak a nevét!
Már név szerint fogadott bennünket!Már várt bennünket!Nekünk annyit mondott,hogy írjunk neki egy emailt,hogy mikor hova szeretnénk menni és lezsírozza nekünk!! Továbbá az ügyek elintézése után,Kuschnigg koordinátorral megbeszéltük a kirándulás időpontját és helyét. Dachsteinhöhlenbe utazunk holnap reggel 8:20kor vonattal! Hja és az egész utat a suli állja..nekünk a költőpénzt kell vinni!Tőlünk ez a hely kb.90 km-re van nem messze Salzburgtól!Állítólag a hegytetőre lifttel megyünk fel ami nagyon izgalmas lesz!
  Ezután összevakartam a mi Bandinkat (mert mi megint lemaradtunk a megbeszélésről-de most kivételesen óránk volt) és elmentünk a menzára ebédezni. Bandi megette élete első Rösti-jét,elkezdi Bandi: "Hja ez az?" De elbírt vele! :D Én jó kis vadast ettem nudlival!
5 Euro a menzán egy két menüs ebéd-levessel savanyúsággal! De nagyon jól laktunk! Ma már azért főztünk...legközelebb hús leves is lesz nem csak spagetti:D
  Este a többiekkel: Amélie,Virginie,Lucie,Iveta,Bandi,Markéta,Pavel-lel mentünk úszni!!Hát a Bandi fiúnk elaludt,úgy kellett noszogatni:)) De aztán utánunk jött! Nem igen akart magához térni,még az este folyamán! Na de aztán amikor megbeszéltük,hogy elmegyünk valahova inni és bulizni egyből feléledt!!Ő volt az aki haza sem akart jönni! háhá,hogy hol voltunk??-A Herberstein-Linz nevű helyen voltunk azt hiszem az Altstadt strasse-ban!
Ez afféle bemegyünk valahol kikötünk akció volt. Mentünk az emberek után!Itt Linzben az Altstadt nagyon szép-régi épületek,macskakő,hangulatos utcafények és rengeteg kocsma,pub,Lokal :D
Ahova bementünk az ajtóban egy nagy díjbirkózó srác állt,gondoltuk valami biztonságis emberke.Aztán hát megint ki más: Virginie kereste az ingyen kaját piát,éédességet-de ez a francia nő hihhhhetetlen!!!ÉS TALÁLT!!!MÉGHOZZÁ egész álló este ingyen ihattunk!!!Pezsgő literszámra:D Annyiszor mehettél vissza ahányszor akartál,DE csak nőknek!háhá Bandi...na azért megoldottuk a szitut!!
Alig lehetett bemenni a bárba,tele volt. Volt egy Dj fiatalember aki mindenféle zenét nyomott! Queen,Jamiroquai...mindenféle!A Virginie leihatatlan:D ááá a fene tudja mennyit ivott,de semmi baja!
Aztán néztük az embereket ők is minket...gondolkodtunk mi a fene lehet ez buzi bár vagy szinglik klubja???!!A mai napig nem tudjuk,de jó volt! Engem jól kinevettek az Amélie-ék,mert egy nő egy ugyanolyan pezsgős pohárral,mint nekem rám kacsintott és nagyon báájosan vigyorgott...grrrr:S még a hideg is kirázott!Aztán Lucie a cseh lányzónak nagyon megtetszett egy fickó-és ugye mi lányok megbeszéltük ezeket a dolgokat!Virginie kapott az alkalmon és oda ment a fickóhoz egy jó 35-ös lehetett,tényleg nem volt ronda!
Ezután a fickó rendelt piát a Lucia(mi Luckának hivjuk)-nak és odahívat beszélgetni-na ő kilőve az este folyamán!
Ezután Amélie a krokodil szemű francia szépség esett ki a sorból!Leo egy 29 éves srác meghódította Améliet. Amélie is meglepődött...háhá























A martinik is megtette hatását. :) Na ezt még elmesélem. Ma tehát pénteken Améliet elhívta a fickó vacsorázni..annyira örült mint majom a farkának!Mi meg örültünk,hogy örül-további híreket sajnos még nem tudok,mert még nem jelentkezett!!
Leo nagyon kedves srác volt odajött bemutatkozott,megkérdezte honnan jöttünk-szóval első benyomásra nagyon szimpatikus volt!
Közben Bandi,és Lucie már táncikáltak,senki nem táncolt a bárban csak ők!! Nagyon jó volt!!!Én voltam a fényképész..én nem vagyok táncos lábú!!Legközelebb jägert iszok,mert a pezsgőtől csak buborékokat látok...
Másnapra Lucie-nak a lába fájt,Bandi meg sem szólalt annyira beütött neki a pezsgő,Amélie kalandban,Virginie meg még bírta volna ma is a kiképzést!!
Na egy két kép az estéről: (még lesz csak a lányoktól nem kaptam meg ugyanis mindenki alszik)






















































Erre fele már durvultak a helyzetek...




























Nyami,nyami,de ennék egy kacsa zsíros kenyeret....:))))
























Bandi illik odafigyelni ha beszélnek hozzád...:D

Virginie-t is megfogta egy fickó!!!
























...itt is ment a táncolás...

























































A másnapot végig aludtuk....mostunk és bevásároltunk!
                                                  -  C'est fini. -                                                  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sutturuttu.blog.hu/api/trackback/id/tr43705289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása