Ausztria-Linz-Erasmus

Kommentet küldeni,már csak regisztrációval lehetséges! Lucie blog: http://lucieka.blog.cz/ Amélie blog: http://ameliep.unblog.fr/

Utolsó kommentek

"Zacsi szánkózás" felejthetetlen...

2009.01.29. 17:42 lejudit

2009.01.29. Bevéstem emlékeimbe ezt a napot! :)
Szuper jó programot találtunk ki. Ha már adott a magasság,adott a hó,adott minden lehetőség egy vicces délutánt eltölteni,miért ne?! Felmentünk a kolesz mögé szánkózni spáros és teszkós szatyrokkal! Ezt a sportot,elneveztük "zacsi szánkózásnak"! :)
-Pördül-fordul, és fordul-pördül! Esik vagy fáj?-Mindegyik!! Rengeteg havat nyeltünk,ettünk vagy hogy is szokás mondani?! Szuper nagy kaland volt!
A szereplők Pavel,MArketa,Bandi és én.De holnapra bővül a csapat Simonnal,meg talán a két Andrea lányzóval...minél többen annál jobb!(tegnap amúgy a két Andreával kocsmáztunk egyet,meg rengeteget dumáltunk!) De most azt nincs kedvem leírni! ;)
  Készített BAndi sok-sok videót a zacsi szánkózásról-és ne tudjátok meg mit nevettünk,abbahagyhatatlan! BAndi az óriás lábai a nyakában, MArketa esik kel és vigyorog,PAvel meg csak megy és megy...és én magamról nem beszélnék,mert rettenetes amit műveltem. Bandi egyszer megtréfált és kihúzta a lábaimat dombnak felefelé és hát majd látjátok mi lett belőle:)
Az irányt a teszkós zacsi sem tudta tartani,hol háttal utaztunk,hol pedig pördültünk lefelé a dombon sok kicsi bukkanóval,ami lilára törte a fenekünket! UGYE de jó,hogy gyűjtöttem ezt a rengeteg szatyrot:) A videók pontatlanságát tessék elnézni,mert nem lehetett nevetés nélkül átvészelni...

...ez vagyok én :) Köszi BAndi! ;)

 


 

...és megtudni azt az érzést,milyen amikor a nevetés miatt nyitott szájjal beleharapsz a hóba...



 

Első próbálkozásaink...

 

Ehhez nem tudok hozzászólni...:))

 

Nah és abba gondoljatok bele,hogy ezt az egész kolesz végignézhette az ablakból :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sutturuttu.blog.hu/api/trackback/id/tr76910645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása