Ausztria-Linz-Erasmus

Kommentet küldeni,már csak regisztrációval lehetséges! Lucie blog: http://lucieka.blog.cz/ Amélie blog: http://ameliep.unblog.fr/

Utolsó kommentek

Találkoztam NAGY Brigivel...Linzben- rutyutyutty!!!

2008.11.21. 18:08 lejudit

Az úgy volt,hogy megbeszéltük,hogy találkozunk pénteken,ma 12:30kor a Lentosnál! Alig ismertem Brigire,de olyan jó érzés volt megpuszilni!!! :)
Beültünk egy kávéra a Lentos kávézójába a Duna parton...nagyon sokáig eldumálgattuk az időt mindenféléről!
Jah,persze nem mindenkinek egyértelmű-de Brigi és barátja Sanyi itt laknak Linztől 20-25 km-re. Brigi minden pénteken Traunba jár nyelvtanfolyamra.
Na szóval voltunk mi mindenhol...Brigit annyival tudnám bemutatni,hogy lökött,mint én!!
Nagyon jó volt találkozni vele! (Brigi otthonról ismerem-Nagyatádról, a Nagyok családjába tartozik és az ő testvére a NAgyi "Mammer" (Gábor)barátom!)
A Lentos kávézás után voltunk a Libroban, a Thaliaban Sanyinak(barátjának) vonalzót nézni-de persze,hogy nem jót vettünk! :)
Néztünk sok sok nyelvkönyvet,mert mostan mindegyikünknek érdekelt a dolog...
Segiteni fogok Bringának németet tanulni,HA hajlandó megtanulni a szavakat!!
Voltunk még a Pimkieben(egy klassz vicces ruha bolt) aztán, a Sewa-ban ami olyan olcsó mindenféle dolgok boltja,JAh és Briginek sikerült megvenni a világ legdrágább esernyőjét az Espritben... höh..-de persze így is szarrá áztunk!! Szakad az eső kint! :S grrr...
Voltunk a Xanaka-ban is ahol Brigi felpróbált egy igen vicces nadrágot-ami itt nem lenne fura de otthon nem venné fel az ember mert megbámulják :) Ez van!
Képek:

























Sewa=olcsó csokik színhelye























































Ne bújj látlak... :) Lentosnál nézegelődtünk...




























A Duna parton...



























és az a bizonyos bohócnadrág...Xanaka































és amikor Sanyiék hazahoztak,akkor  NAgyival(Gábor) beszéltem telefonon...de jóóó volt :) Mindenkinek meglepetés volt-juhúú!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sutturuttu.blog.hu/api/trackback/id/tr5781648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása