Ausztria-Linz-Erasmus

Kommentet küldeni,már csak regisztrációval lehetséges! Lucie blog: http://lucieka.blog.cz/ Amélie blog: http://ameliep.unblog.fr/

Utolsó kommentek

Az első főzés a koleszben...

2008.10.07. 11:41 lejudit

Tegnap kicsit ellustálkodtuk a napot! Én a reggelt 8 órakor az úszással kezdtem volna,de csak megbeszélés volt. A tanárunk Herr nagyon kedves,kis fecske úszó nadrágos szemüveges fickó. Érthetően beszél. Bikiniben is lehet úszni,a többi lányzónak is az van. Külön nem kell venni majd! Minden kéthetente lesz úszásom hétfő reggel 8 órától-10 óráig. A medence 50 méteres azt hiszem,olyannak tűnik,mint otthon a kertben ami van nekünk.. és 2 méteres. :)) Remélem tetszeni fog. A másik órát a tervezés és analizálás(Planung und Analyse) nem találtuk meg. A fényújságon ki volt írva,hogy novembertől lesz ez az óra a Herr oder Frau Svoboda-val. Itt az elsősök elöször gyakorlaton vannak,hogy megtekintsék mit vállalnak-gyakorlatra épít! Utána novembertől kezdődik ezeknek a kielemzése és tanítása!Afféle intenzív hospitálás! Tehát nem volt Bandival sulink. Ezután elmentünk egy hatalmas bevásárló körútra. Vettünk oregánót,darált húst,lisztet ezt azt...usw. és a fiú szinten csináltunk spagettit! Anyuuu nem porból-sajátot :)) Fincsi lett.. és Bandit befogtam egy kis süti készítésére,mert annyira dolgozni akart,hogy hát akkor rögtön bele is csapott a lecsóba. :D Egy kevert tésztát bíztam rá és nagyon finom lett!!Nagyon tetszett neki a dolog:) A kis tésztája vaj,cukor,tojás,liszt,sütőpor,vaniliás cukor étcsokoládé,házi készítésű barack lekvárból és tejfölből állt!Das war wunderbar! Munkamegosztás volt és egyszerre kész is lett minden!


































Ami lett belőle:


























Mammut éhesek voltunk...






















 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sutturuttu.blog.hu/api/trackback/id/tr71700939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bandi 2008.10.07. 13:08:10

A másik Judit /Stahl/ sem tudott volna jobb Spagettit csinálni!:D Nyámi, nyámi...

Lénártné 2008.10.07. 21:46:11

Bandi Még mesterszakács is lehet belőled ha igy haladsz! csak igy tovább ! Ha más nem a lelkesedés maradjon meg. Jó éjt!

Tamaris 2008.10.08. 21:01:46

Sziasztok! Nagyon tetszik ez a blog, olyan, mint egy jó folytatásos regény. Már alig várom a következő részt. Egy észrevétel: a főzős részből kimaradt a főszakács képe, csak a torkos kukta látszik. Bandiii, de jó lesz ha hazajössz. Rád bízom a főzést én meg majd csak netezgetek. Puszi a csapatnak.
süti beállítások módosítása